matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji
J:
Narysuj wykres funkcji :
√
2
√
2
f(x)=
cos x −
sin x
2
2
f(x)=cos
2
x(2x)−sin
2
x(2x)
12 sty 22:09
Eta:
π
1/ f(x)= cos(x+
)
4
2/ f(x)= cos(4x)
12 sty 22:40
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1522.html
12 sty 22:41