Prosze Pomocy
Jola: Mam takie zadanie Oblicz pole i obwod
czworokata i wierzcholka A=(−2,−2) B=(3,−3) C=(2,−4) D=(−1,3)
12 sty 15:05
Jerzy:
1) oblicz długości jego boków
12 sty 15:06
Jerzy:
a ponadto ... wierzchołek nie ma ani pola, ani obwodu
12 sty 15:07
Jola: tzn jak
12 sty 15:10
12 sty 15:12
Jola: obliczylam i nadal zle wychodzi
12 sty 15:25
Janek191:
Złe dane
12 sty 15:46
Mila:
Sprawdź , czy dobrze przepisałaś współrzędne wierzchołków.
12 sty 15:54
5-latek:
12 sty 17:43
Jack: bardzo ladny czworokat
12 sty 17:43
Jola: dane sa dobre
12 sty 20:42
5-latek: czworokąt tworzy linie lamamna zaknieta
czy ta linia lamana jest zamknieta ?
12 sty 20:44