:O
pa ;p: wykaż ze łaczac srodki kolejnych boków czworokata abcd o wierzchołkach a=(5,−1) b=(1,5)
c=(−3,1) d=(−1,−3) otrzymamy kwadrat
9 sty 20:02
9 sty 20:03
pa ;p: A napisz mi jak to zrobić bo nie umiem i nie rozumiem tego
9 sty 20:06
pa ;p: napiszesz*
9 sty 20:07
5-latek: Znasz takie twierdzenie o linii srodkowej trojkata ?
jeśli nie to najpierw zaoznaj się z nin i napisz tu jak to twierdzenie brzmi OK?
9 sty 20:31
5-latek: i Zrob w zeszycie rysunek
9 sty 20:31
9 sty 20:33
5-latek: A powitać slicznie
9 sty 20:36
prosta:
9 sty 20:38