rozwiąż
maciek: c) 4(x−2) − 3 = 2(2x−3)
26 gru 17:18
5-latek : W pamięci równanie sprzeczne
26 gru 17:19
Jack: Naprawde?
4(x−2) = 4 x − 8
2(2x−3) = 4x − 6
26 gru 17:20
maciek: naprawde, ucze sie za granica. Nigdy nie uczeszczalem do polskiej szkoly a chce sie uczyc tego
co mlodziez u was. wiec prosze o wyrozumialosc
26 gru 17:24
5-latek :
4x−8−3= 4x−6
4x−11= 4x−6
4x−4x−11−6=0
−17=0 (sprzeczność
26 gru 17:24
Mila:
Do której klasy chodzisz?
26 gru 17:28
maciek: mam 13 lat, w polsce bym byl w 1 gimnazjum
26 gru 17:33
5-latek : Dobry wieczor
Milu 
Pozdrawiam
Piszemy kolego w Polsce
26 gru 17:37
Mila:
Witaj,
5−latku.
26 gru 17:46
5-latek : Milu
zaraz napisze do Krystek . Calkiem zapomniałem przez ten szpital
26 gru 18:08
Eta:
"baju− baju"
26 gru 18:10
Eta:
Witam "małolatku"

Wiesz co u
Krystek ? jak zdrowie?
Pozdrów ją ode mnie
26 gru 18:13
5-latek : Eta 
Wlasnie napisałem do niej z pozdrowieniami od Ciebie i
Mili 
Jak dostane wiadomość nie omieszkam napisac
26 gru 18:28
Mila:
26 gru 18:30
Jack: Kto to Krystek
26 gru 19:47
Eta:
A co jesteś taki ciekawy?
26 gru 19:55
26 gru 19:56