matematykaszkolna.pl
Symbole faszystowskie na forum daras: Symbole faszystowskie na forum http://fizyka.pisz.pl/forum/2571.html mimo, że zgłaszałem problem jakiś czas temu Sz.P admin nie reaguje jak Wam się to podoba
16 gru 11:56
Dziadek Mróz: A gdzie tam, to symbol szczęścia. Każdy polski sąd Ci to powie emotka
16 gru 15:25
daras: mylisz się, odwrotna swastyka to co najwyżej symbol ognia ale ta źle się kojarzy i jest prawnie zakazana czy może wyszła już nocą jakaś ustawa naprawcza w tej sprawie ? emotka
16 gru 16:25
Mila: To tylko Jakub może usunąć, na pewno to zrobi, gdy zobaczy Twój wpis.
16 gru 16:57
daras: Wątpię, napisałem do niego już kilka dni temu, zaraz jak się pojawił w/w post i brak reakcji. Zresztą nigdy nie odpowiada na moje maile.Nawet te w sprawie pomocy przy uzupełnieniu treści na fizyka.pl. Odkąd tu zawitałem czyli ponad 2 lata temu nic w tej sprawie nie drgnęło. A pisało w tej sprawie wielu...zwłaszcza maturzystów 2014 i 20154..Mam wrażenie , że Jakub ma już to w . Pozdrawiam
17 gru 09:33
Jakub: Swastyka już usunięta. daras, gdzie zgłaszałeś, że jest rysunek swastyki na forum fizycznym? Jak, ktoś chce mieć pewność, że przeczytam jego wiadomość, to niech wyśle maila. Na forum może mi umknąć wiadomość do mnie. Pozdrawiam.
17 gru 09:57
+-: daras Masz rację, ale Twój wpis z 16:25 sugeruje "coś" niedobrego. Moim zdaniem jest to forum matematyczne, od wyrażania poglądów politycznych są inne strony.
17 gru 10:13
b.: Wtrące sie i dodam dla jasności, że wiadomość na fb to nie mail. W takich sprawach pisz maile.
17 gru 22:18
daras: @jakubie za każdym razem , a było tego ze 3x, pisałem do Ciebie na maila, który podałeś na stronie głównej matematyka.pisz Nigdy nie otrzymałem odp −albo adres jest nieaktualny albo moje maile trafiają do spamu albo nie zaglądasz juz do tej skrzynki albo.. Jedynie na fb mi raz kiedyś odpowiedziałeś ale to podobno nie mailemotka
18 gru 09:27
Jakub: Hej daras. Nie ma co gdybać, czy maile dochodzą czy nie. Trzeba to sprawdzić. Wyślij mi dzisiaj maila na adres jakub[m]matematyka... czyli ten podany na dole menu na stronach matematyka.pisz.pl Pozdrawiam
21 gru 14:56
10 sty 10:18
daras: Będę pisał tutaj, bo na podany wyżej adres nadal nie odpowiadasz.
10 sty 10:19
daras: Tym razem nie chodzi o symbole w tytule pierwotnego postu ale o.. posty, które powinien admin usuwać z samego rana, zanim odwiedzający przetrą oczyemotka co do swastyki , to zmieniłem zdanie: http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,138262,19437139,swastyka-na-dalekim-wschodzie-to-klucz-do-raju-dlaczego-nazisci.html
10 sty 10:23
15 lut 23:15
17 lut 16:54
Mariusz: Niech darasy lepiej przyjrzą się własnym wpisom Mam odnośniki podać ?
17 lut 18:43
daras: poproszę emotka
17 lut 21:54
17 lut 21:59
b.: Trochę poczyściłem, ale też nie przesadzajmy z tym oburzeniem −− w niektórych postach było słowo ,,fallus'' i nic specjalnego poza tym (żadnych rysunków itp.).
17 lut 22:50
daras: znaczy, że słowo fallus, penis, chuj merytorycznie dotyczy problemów fizyczno−matematycznych chyba zacytuję samego siebie z postu przytoczonego przez Mariusza: " ja pierdolę ! "
18 lut 07:49
b.: Nie dotyczy, ale tu na forum jest też mnóstwo innych wpisów, które nie dotyczą matematyki. A fallus nie jest nawet słowem wulgarnym. Wyluzuj emotka Mimo to nic nie wnoszące posty o fallusach będą usuwane.
18 lut 10:08
bezendu: Ten wpis darasa akurat był śmieszny emotka
18 lut 10:27
daras: Szanowna Moderacjo to http://fizyka.pisz.pl/forum/6420.html już od 3 dni wisi.
22 cze 11:41