OBLICZ
Kaśka: Liczba log2 16 − log3 9 jest równa
2 sty 14:18
Kaśka: log 2 ?
2 sty 14:18
Jerzy:
a jak sądzisz ?
2 sty 14:19
Jerzy:
poczytaj definicję logarytmu
2 sty 14:19
Kaśka: nie jestem pewna , bo sa inne podtawy logarytmów.. ale żaden inny wynik mi nie pasuje
2 sty 14:20
Eta:
... =4−2=...
2 sty 14:21
Jerzy:
ile wynosi: log216 = ?
2 sty 14:21
Kaśka: tak zrobiłam obliczyłąm każdy osobno , w pierwszym wyszło 4 w drugum 2
2 sty 14:22
Jerzy:
no i chyba porafisz od 4 odjąć 2
2 sty 14:23
Kaśka:
2 sty 14:24
daras: ja pierdolę
2 sty 14:57
daras: Kaśka to nie e−Darling
2 sty 14:58