matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze pomóżcie
niełuk:
Narysuj wykres funkcji y= 3
x
+ 1. Omów jej własności.
8 gru 21:31
Mila:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2350.html
8 gru 21:37
5-latek:
D
f
=ℛ Z
w
f=(1,
∞
) miejsc zerowych brak Funkcja nie jest okresowa Funkcja jest roznowartosciowa Przyjmuje tylko wartości dodatnie Rownanie asymptoty y=1
8 gru 21:38
Mila:
https://matematykaszkolna.pl/strona/187.html
8 gru 21:38