logarytmy
rafi: log5(log4(log2x))=0
6 gru 13:46
6 gru 13:47
ICSP: Metoda analizy starożytnych.
log5(log4(log2x)) = 0
log4(log2 x) = 1
log2 x = 4
x = 16
Sprawdzenie :
log5(log4(log2 16)) = log5(log4 4) = log5 1 = 0
Odp x = 16
6 gru 13:49
Jerzy:
ciekawe czy autor postu wie, dlaczego to metoda analizy starożytnych
6 gru 13:52
rafi: a faktycznie już ogarniam. Dzięki

Powtórka semestralna mnie zabija

Nie wiem, Jerzy
powiedz bo przeczuwam fajną historię
6 gru 13:56
Jerzy:
nie robimy po drodze założeń
6 gru 14:17