Zadanko!
Niet.: Pomocy...
Log24(x−1) + 3log22(x−1) − 4 = 0
1 gru 19:57
Niet.: Nikt nic?
1 gru 20:11
52: Dziedzina
1 gru 20:16
1 gru 20:17
Niet.: X−1>0 czyli x należy od (1,+nieskończoność)
1 gru 20:19
52: 
a teraz skorzystaj z tych wzorków co ci dałem linka
1 gru 20:20
Niet.: A może za log2(x−1) = t czy nie?
1 gru 20:21
olekturbo: mozna
1 gru 20:22
Niet.: No to mam
t4+3t2−4=0
1 gru 20:23
Niet.: I jak to zrobić?
1 gru 20:24
Niet.: :(
1 gru 20:33
Niet.: Dzięki kochani i już wszystko wiem
1 gru 20:42