matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne i granice z e
adcdee:
wyznacz pochodne funkcji: y=ln3x − 1/x y= x*e
x/2
y=x*e
1/x
granice: lim x*e
x/2
x−>0+ Proszę o rozwiązania, nie o wyniki
27 lis 21:27
daras:
a ty może jakimiś wynikami się nam pochwalisz? czy tylko adcee
https://matematykaszkolna.pl/strona/359.html
27 lis 21:36
J:
zacznijmy od 1....gdzie masz problem ?
27 lis 23:57