matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres z cechą
wektor:
jak wygląda wykres z cechą z x sin[x]
udało mi się znaleźć tylko to
https://matematykaszkolna.pl/forum/85316.html
18 lis 07:14
wmboczek:
poziome kreski długości 1 domknięte z lewej wysokości będą różne i raczej dokładnie nie do ustalenia
18 lis 08:42
Aga1.:
sin[x]=sin1, gdy x>1 sin[x]=sin0=0, gdy x=0 sin[x]=sin(−1)=−sin1, gdy x<0
18 lis 08:49