logarytmy
Michał: log325− co to oznacza ?
14 lis 14:33
:): =(log25)2=log25*log25
14 lis 14:35
:): z kolei sam ten logarytm
a=log25⇔2a=5 (nie będzie to za ładna liczba)
14 lis 14:36
J:
chyba raczej: (log25)3
14 lis 14:36
:): taak, źle popatrzyłem
14 lis 14:38
Michał: | 8+ log325 | |
| +1= |
| log516+log25 −2 | |
Macie jakiś pomysł na to?
14 lis 14:44
gwiazdka23: CZEMU MI NIKT NIE SPRAWDZI, MUSZE TO MIEC NA DZIS NA 15.30 POMOCY:(:(
14 lis 14:45
:): MYŚLE, ŻE DLATEGO ŻE JUŻ KILKA OSÓB STARAŁO CI SIĘ POMÓĆ, ALE TY CHYBA NIE CZYTASZ CO DO
CIEBIE PISZĄ!
pozdrawiam ciepło
14 lis 14:53
gwiazdka23: czytam, ale takie wyjasnienie.. nie piszecie czy dobry mam ten wynik NIC
14 lis 15:02
14 lis 15:03