Jakie jest prawdopobienstwo
Dawid: Rzucamy dwiema sześciennymu kostkami. Jakie jest prawdopobieńswo , że na pierwszej kostce
wypadło dwa razy mniej oczek niz na drugiej?
11 lis 11:45
sushi_gg6397228:
wypisz Ω, ręcznie wypisz zbiór A
11 lis 13:46
Janek191:
I Ω I = ?
A = { ( 1,2),(2,4),(3,6)}
I A I = ?
P( A ) = ?
11 lis 13:49
Ula: prosze o pomoc jakie bedzieto Q
11 lis 14:36
witam: Q=3
11 lis 14:36
mm: Q=3 albo Q=4
ale nie pacz na to pacz na serce
11 lis 14:38
Ula: nierozumiem nie weim jak to zrobic
11 lis 14:48
kasia: to zacznij dupy dawac lepiej
polecam
11 lis 14:49
witam: no Q=3 co tu rozumieć
11 lis 14:49
11 lis 14:50
dawid: debil godnemu chleb na mzsli pewnie sama dajsy dupz
12 lis 21:00