matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
monika:
Jak obliczyć log
2
4
32 ? 2 i 4 są pod sobą
7 lis 09:59
korki_fizyka@tlen.pl:
a jak x
2
= ..obliczyc?
7 lis 10:54
korki_fizyka@tlen.pl:
samemu albo ...
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
zapraszam na korepetycje
7 lis 10:55
J:
1
1
log
2
4
32 = (
log
2
2
5
)
2
= (
*5)
2
= ?
2
2
7 lis 11:26