matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wek
mordorek:
1). Oblicz |a−(a−b)/3| jeżeli a=1, b=2 oraz (a,b)=1/3 pi 2). Dane sa wektory a i b, przy czym a=1 b=2 oraz kat (a,b)=60 . Oblicz moduł wektora c=3a−b Prosze o pomoc i odpowiedż.
27 paź 11:41
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/303056.html
27 paź 12:41