Rozwiązywanie równań i nierówności wykładniczych.
agnieszka1000: Help! na już potrzebne błagam

9√x−8*3√x−9=0
2*4√x−9*2√x+4=0
19 paź 21:43
sushi_gg6397228:
nawet zapisac poprawnie nie umiesz
a)
3√x=t
b)
2√x=t
19 paź 21:50
agnieszka1000: wybacz za pisownię

potrzebuje całościowo rozpisanego zadania kropka w kropkę za chiny nie
potrafię tych dwóch przykładów zrobić ;−−;
19 paź 21:59
sushi_gg6397228:
to jak liczylas na lekcji inne przykłady
aby nie bylo √x , to mozesz sobie na razie zapisać √x= w
19 paź 22:01
agnieszka1000: dziękuję złoty człowieku
19 paź 22:04
19 paź 22:08
19 paź 22:10
agnieszka1000: dziękuję !
19 paź 22:10