π | π | |||
4x ∊ ( π + | + 2π*k ; 2π − | + 2π* k) | ||
6 | 6 |
7 | 11 | |||
4x ∊ ( | π + 2π*k ; | π + 2π*k ) | ||
6 | 6 |
7 | 11 | |||
x ∊ ( | π + 0,5π*k ; | π + 0,5π*k ) , k − dowolna liczba całkowita | ||
24 | 24 |
√3 | ||
sin 420o = sin ( 360 + 60)o = sin 60o = | ||
2 |
√3 | 3 | |||
sin2 420o = ( | )2 = | |||
2 | 4 |
25 π | π | π | ||||
ctg | = ctg ( 4 π + | ) = ctg | = √3 | |||
6 | 6 | 6 |
3 | ||
w = | + √3 | |
4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |