matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
Nat:
Hej , jak narysować wyres funkcji : y=ln x gdzie ln x z definicji = log e X ?
12 paź 21:17
daras:
tak samo jak logarytm
10
x
12 paź 22:22
daras:
https://matematykaszkolna.pl/strona/219.html
12 paź 22:22
Janek191:
y = ln x
12 paź 22:27
Nat:
Dzieki
13 paź 00:15