matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
andrzej:
Pole rombu którego bok ma długość 10 i kąt rozwarty miarę 150 jest równe... Jak to zrobić proszę o wytłumaczenie
7 paź 17:46
Eta:
P=a
2
*sinα sin150
o
= sin30
o
=...... Odp: P=50 [j
2
]
7 paź 18:23
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/866.html
7 paź 18:23