matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
halp!
Aneta:
Obrazem prostej y= 4x + 9 w jednokładności o środku O(0,0) i skali k = 2 jest prosta −> A,B,C,D. Proszę o jakieś podpowiedzi.
1 paź 20:13
Qulka:
y=4x+18
1 paź 20:26
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/300204.html
1 paź 20:33