Zaokraglij podana liczbe do czesci setncyh
gimnazjalista: Zaokraglij podana liczbe do czesci setncyh
7,0(2)
14 wrz 16:54
daras: 7,02
jak ty zdasz maturę
14 wrz 16:56
Janek191:
2,0(2) = 2 ,02222222222222... ≈ 2,02
14 wrz 16:56
gimnazjalista: Do czesci tysiecznych
2,13(4)
14 wrz 16:57
Janek191:
Do matury daleko. Jeszcze się nauczy. Gorzej z egzaminem gimnazjalnym
14 wrz 16:57
Janek191:
2,13(4) = 2,134444444444... ≈ 2,134
14 wrz 16:58
gimnazjalista: czesci tys.
2,3(17)
14 wrz 16:59
daras: jeleni szukasz
14 wrz 17:01
daras: po dwóch przykładach nawet tuman zajarzy
14 wrz 17:01
gimnazjalista: 2,317≈2,317 teraz
7,7(98) czesci tys
14 wrz 17:02
Janek191:
2,3(17) = 2,31717... ≈ 2,317
14 wrz 17:02
Janek191:
7,7(98) = 7,79898... ≈ 7,799
14 wrz 17:03
gimnazjalista: 5,3(89) tys
14 wrz 17:04
Janek191:
Napisz , to sprawdzę .
14 wrz 17:05
gimnazjalista: 5,489 ?
14 wrz 17:06
14 wrz 17:07
:):
14 wrz 17:09
PW: Mój profesor w liceum po trzecim takim pytaniu powiedziałby:
− A w ucho chcesz?
14 wrz 17:50