matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Kasia:
Oblicz P(B)=?, gdy P(A)= 1/3 P(A|B)=1/6 P(B|A)= 1/4
8 wrz 21:06
RJS:
Skorzystaj ze wzoru Bayes'a
8 wrz 21:12
daras:
https://matematykaszkolna.pl/forum/298565.html
8 wrz 21:12