matematykaszkolna.pl
Pytanie 5-latek: Czy jest sposób na wylaczenie wyskakujących reklam pojawiających się lewym dolnym rogu przy każdym kliknieciu Do tej pory reklamy były w innym miejscu i to było dobrze . ja wiem ze forum funkcjonuje tez dzięki reklamom ale akuratnie te sa denerwujące
17 sie 18:07
ironman: A o adblocku nie słyszałeś?
17 sie 18:13
Kacper: W przeglądarkach niektórych (wszystkich większych) można zainstalować ad block, który blokuje większość reklam.
17 sie 18:14
5-latek: Ja się akuratnie na tym nie znam . Do tej pory nie było mi to potrzebne Ten ad block to jest program ? tak ? Jeśli sciagne go z dobrych programów to tam tez jest w ch.....e reklam wiec skad ?
17 sie 18:22
ironman: A z jakiej przeglądarki korzystasz?
17 sie 18:24
Metis: 5−latku powiedz jaką masz przeglądarkę. Nakierujemy Cie emotka
17 sie 18:24
5-latek: Mam internet expolore 9
17 sie 18:34
17 sie 18:38
Metis: Braun to nie Adblock a wyskakujące okienka emotka Radziłbym zmianę przeglądarki 5−latku , choćby na Firefoxa, albo coś z Chromium.
17 sie 18:39
daras: dobrze ci radzą ja tez kiedyś nie wyobrażałem sobie innej przegladarki niż IE i Windowsa a od dekady śmigam na Mozilli + Adb lock i nie mam reklam prawie w ogóle a najwazniejsze nie musze czekać aż mi player Trójkę zacznie odtwarzać kiedys było 30sek reklama przed każdym kliknięciem!
17 sie 18:46
daras: wklep w gugla: dobreprogramy adblock i żadne tam Chromy
17 sie 18:47
5-latek: Dobrze Panowie emotka Zrobie tak .
17 sie 18:54
Metis: Wklepywanue w Google "Adblock" nic nie da. To nie program, a rozszerzenie− dodatek który dodaje się do przeglądarki. Najpierw przeglądarka potem Adblock emotka
17 sie 19:00
5-latek: na razie sytuacja opanowana emotka Już nie ma tego cholernego okienka . dzięki wszystkim za pomoc
17 sie 19:28
Jakub: Hej 5−latek i reszta. W tym wątku, w którym właśnie piszemy, nie ma kompletnie żadnych reklam. Już nie mówiąc o jakiś wyskakujących okienkach. W tym wątku https://matematykaszkolna.pl/forum/297661.html , gdzie narzekasz, że coś ci się włącza też nie ma reklam. Reklamy są tylko starych wątkach. Może przypadkiem zainstalowałeś jakiś program, który ,,wstrzykuje'' niechciane reklamy do przeglądarki. Wklej link do strony na matematyka.pisz.pl, gdzie według Ciebie jest uciążliwa reklama.
17 sie 22:05
teusz: Jeśli sytuacja będzie się powtarzała spróbuj przeskanowac system jakimś programem anty spyware np SpyBot emotka
17 sie 22:47