jaki jest zbiór wartości :)?
stefanka: F(x)=9x
2 sie 13:27
2 sie 13:45
Eta :
ZW=<0,
∞)
2 sie 13:51
Joe Black: 0 też ?
2 sie 13:53
Eta :
Oczywista −oczywistość ,że bez zera

ZW=
(0,
∞)
2 sie 13:54
Joe Black:
2 sie 13:56
Eta :
Czemu mi nick zrobił się czarny?
2 sie 13:58
Joe Black: Mnie się o to nie pytaj
2 sie 14:00
Benny: Przeszłaś na czarną stronę
2 sie 14:00
Eta :
Saizou ratuj

(jak pomalować mój nick ?
2 sie 14:01
Eta :
2 sie 14:01
Eta :
No nie mogę ( zmieniam kolory i......................... dalej czarny
2 sie 14:02
Joe Black: wyloguj sie i zaloguj jeszcze raz i zmien kolor... może to coś da
2 sie 14:03
Eta:
2 sie 14:18
Eta:
2 sie 14:19
Joe Black:
2 sie 14:20
Eta:
2 sie 14:21