matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
medyk:
sin3/2x=0 i cos1/2x=0 ...?
1 sie 09:50
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1578.html
1 sie 09:55
medyk:
i tak nie umiem
1 sie 10:45
Joe Black:
3
sin
x=0
2
3
x=kπ ,k∊C
2
2
x=
kπ ,∊C
3
===========================
1
cos
x=0
2
1
π
x=
+kπ ,k∊C
2
2
x=π+2kπ ,k∊C
1 sie 12:19