matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Aaas:
Oblicz.
√
3
*
3
√
9
/
6
√
3
8 lip 17:00
Benny:
3
1/2
*3
2/3
=3
1/2+2/3−1/6
=3
1
=3
3
1/6
8 lip 17:12
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
8 lip 18:47