matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę
jest tu ktoś??:
Narysuj wykres funkcji f(x)=3
x+4
i podaj własności
21 cze 08:34
Ja:
https://matematykaszkolna.pl/strona/187.html
21 cze 08:46
5-latek:
Zielony y=3
x+4
czerwony y=3
x
21 cze 11:49
Janek191:
y = f(x) = 3
x + 4
Aby otrzymać wykres funkcji f przesuwamy wykres funkcji g(x) = 3
x
o wektor [ − 4, 0 ]. Tak jak u 5 − latka
21 cze 13:08