równanie
wiki 111: przykład równania prostej prostopadłej do prostej o równaniu −x+2y−3=0 jest?
20 cze 18:23
Bogdan:
Najpierw Twoja propozycja
20 cze 18:28
20 cze 18:31
Qulka: wiki zacznij pisać odpowiedzi do tych testów
20 cze 18:31
Dziadek: Qulka ale tutaj akuratnie nie potrzeba odpowiedzi

Jakakolwiek
20 cze 18:33
wiki 111: A.Y=1/2X+3
B.Y=−2x+7
C.y=−1/2x−3
D. y=2x
20 cze 18:36
Qulka: ale patrząc po dotychczasowych zadaniach i tak nie będzie wiedzieć co robić skoro podstawiać
nawet nie umie
20 cze 18:39
Dziadek: −x+2y−3=0 wylicz z tego równania y
Potem warunek prostopadlosci prostych
20 cze 18:39
Qulka: B
20 cze 18:40
Dziadek: Widze
Qulka ze
Hugo już Cie męczy
20 cze 18:42
wiki 111: oj tam oj tam na to trzeba mieć czas .Dziękuję bardzo mocno
20 cze 18:42
Dziadek: tak naprawdę te obliczenia to szkola podstawowa a nie liceum czy technikum
20 cze 18:44
Qulka: Dziedek..to nie jet problem obliczeń tylko chęci żeby chcieć cokolwiek zrobić
20 cze 18:47
Dziadek: Tak
Qulka 
Jestem już naprawdę starym dziedkiem
20 cze 18:50
Qulka: Dziadek, kiedyś (jeszcze nie tak dawno) nauka to był przywilej, a teraz znienawidzony obowiązek
który trzeba odbębnić najmniejszym kosztem.
bo nawet na sprzątaczkę trzeba mieć mgr
20 cze 18:53
Dziadek: Tak . Wiem cos o tym .
Tylko jakiej pomocy maja oczekiwać dzieci ze strony rodzicow którzy nic nie potrafią (nawet
poslugiwac się kalkulatorem
20 cze 18:57