matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciag
wiki 111:
jedenasty wyraz ciągu arytmetycznego ,jesli a1=6 oraz r=5 wynosi?
20 cze 18:11
Dziadek:
a
11
=a
1
+10r policz
20 cze 18:12
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/264.html
20 cze 18:12
Dziadek:
20 cze 18:17