matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
RÓWNANIE
wiki 111:
wyznacz równanie prostej przechodzącej przez punkt A=(4,5) i B=(−4,9)
20 cze 17:40
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1223.html
20 cze 17:41
Qulka:
−1
y=
x+7
2
20 cze 17:43