aa
Hugo: co robie źle −,−
y = −3/4
−4x
2y+4y
3 = 0
wyliczyc x
−x
2y + y
3 =0
−x
2(−3/4) + (−3/4)
3 = 0 / dziele przez (−3/4)
−x
2 + (−3/4)
2 = 0
x
2 = (−3/4)
2
x = −3/4
ma wyjsc 3/4 a nie −3/4
o co chodzi?!
17 cze 11:48
17 cze 11:53
Saizou :
−4x
2y+4y
3=0
4y(−x
2+y
2)=0
y=0 lub x
2=y
2
dla y=−3/4 mamy
17 cze 11:57
17 cze 11:58
J:
@
ICSP ... jak egzamin z równań ?
17 cze 11:59
ICSP: J do przodu
Przynajmniej taką mam nadzieje, wyniki w poniedziałek
17 cze 12:06
Hugo: dziekuje
stres stres stres i brak czasu
17 cze 12:10