matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartos bezwzgledna
gorąca niunia :*:
rozwiąż równanie I 3−x I=3
12 cze 18:32
Eta:
odp: x=6 v x=0
12 cze 18:44
goraca niunia :*:
dziekuje
12 cze 18:45
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1653.html
12 cze 18:45