matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownania
agaaa5644:
Rozwiaz rownania wielomianowe 12x
4
−26x
3
+54x
2
−91x+42=0 6x
4
+x
3
−20x
2
−3x+6=0 24x
4
+4x
3
−62x
2
−9x+6=0 24x
4
−20x
3
−30x
2
+5x+6=0 24x
4
−20x
3
−30x
2
−5x+6=0 36x
4
−108x
3
+107x
2
−43+6=0
25 maj 21:01
Bogdan:
Tu
121
są wskazówki
25 maj 21:19