1 | π | |||
1+tgx= | *√2sin(x+ | ) | ||
cosx | 4 |
π | ||
sinx + cosx = √2sin(x+ | ) | |
4 |
π |
|
| ||||||||||||||||||||||
sinx+cosx=sinx+sin( | −x)=2*sin | *cos | = | |||||||||||||||||||||
2 | 2 | 2 |
π | π | π | ||||
=2*sin | *cos(x− | )=√2*cos(x− | ) | |||
4 | 4 | 4 |
sinx | cosx+sinx | |||
1+tgx=1+ | = | |||
cosx | cosx |
cosx+sinx | |
+(sinx+cosx)= | |
cosx |
1 | ||
(sinx+cosx)*( | +1)= | |
cosx |
π |
| ||||||||||||||||||
(sinx+cosx)*U{1+cosx}{cosx)=√2*cos(x− | )* | = | |||||||||||||||||
4 | cosx |
π | x | 1 | ||||
=2√2*cos(x− | )*cos2 | * | ||||
4 | 2 | cosx |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |