Oblicz prawdopodobieństwo
Gosia : Rzucamy 3 razy monetą oblicz prawdopodobieństwo tego, że 2 razy będzie taki sam wynik
14 maj 22:03
Martiminiano: Narysuj drzewko
14 maj 22:06
14 maj 22:11
Anuś:
Ω=23 ,zdarzenie przeciwne do zdarzenia A ={ooo, rrr} . to IAI=6
16 maj 10:57
PW: Anuś, od chwili zadania pytania minęły dwa dni, a Ty takie rzeczy piszesz?
Nie mówię, że źle myślisz, ale to co napisałaś ...
Gdybym był egzaminatorem, to musiałbym ocenić na "zero".
Zbiór zdarzeń elementarnych Ω jest liczbą?
Co to jest
A = {ooo, rrr} ?
Jak czytać wypowiedź, w której po jednej stronie równości jest zdanie "literackie", a po
drugiej zbiór?
16 maj 16:44