5-latek: Liceum czy studia ?
13 maj 21:42
Eta: "Sorbona"
13 maj 21:43
kyrtap: Jeśli chodzi o Etę studentka
13 maj 21:46
5-latek: Eta teraz 3 LO

tak w ogole to nie wiem dlaczego tu się dodalo nowe zadanie .
Odpisywalem koleżance loli gdzie pytala o równanie prostej prostopadlej do danej (równanie
ogolne
13 maj 21:52
5-latek: Ale skoro już się wpisalo to zapytam się bo ma dylemat jednak
Niedlugo będę konczyl przedszkole .
W domu mama kaze mi isc na studia . Jednak Pani przedzszkolanka mi to stanowczo odradza i kaze
mi isc najpierw do liceum . Poradzcie co mam robic

Za wszystkie odpowiedzi dziekuje
13 maj 22:04
daras: idź najpierw na
13 maj 22:07
Eta: albo na
13 maj 22:07
Metis: 5−latku zapraszam do liceum. Siądziemy razem w ławce
13 maj 22:08
kyrtap: haha

Metis dobre
13 maj 22:08
Ajtek:
Albo pogadaj z
Etą, ma podobno świetną
π......ę 
.
13 maj 22:09
Eta:
13 maj 22:09
daras: ja nie chodziłem do przedszkola
i
gdybym teraz miał wybrać co dalej, to nigdy nie poszedłbym do szkoły
bo
to
strata czasu
13 maj 22:10
Eta:
Hej
Ajtek dzięki za przypomnienie

właśnie idę ...........
13 maj 22:10
Ajtek:
Witam Wszystkich

.
13 maj 22:10
Metis:
13 maj 22:13
5-latek: Pewnie macie racje

Najpierw trzeba obalic a potem się pomyśli

Czyli jutro kupujemy
13 maj 22:14
kyrtap: kup i mi
13 maj 22:15
5-latek: Witam serdecznie wszystkich
13 maj 22:15
Eta:
Hej "małolatku"

I jutro wrzucisz trudne zadanie : 2+2= ? pomocy
13 maj 22:15
13 maj 22:16
Ajtek:
Eta, "no bo" to jest trudne, nie wszyscy łapią, że 2+2=3+1=9−5=... itd

.
13 maj 22:19
5-latek: Eta 
Niezbadane sa wyroki boskie .
Jak już się napije z kolegami z i koleżankami z przedszkola i potem z Pania przedzszkolanka to
kto wie.....
13 maj 22:21
Braun:
Eta ale dowód 2+2=4 nie jest taki prosty, 5−latek robi postępy

Obserwuję go
13 maj 22:25
Metis: 5−latku otrzymałeś wiadomość od
WSIPu?
13 maj 22:38
5-latek: Tak otrzymałem . Pani mi odpisala ze niestety nie maja takiego spisu .
Wierzyc mi się nie chce bo przecież to dawne PZWS. i żeby nie mieli ?
13 maj 22:40
5-latek: Niestety rano do pracy wiec wszystkim <dobranoc >
13 maj 22:41
Metis: W takim razie kto ma mieć, skoro oni nie mają
13 maj 22:42
Metis: Dobranoc
13 maj 22:43
Kejt: 5 lat ma i pracować musi.. co za kraj
13 maj 22:43
daras: @kyr−DAB
jeżeli chodzi ci o idealny, szeregowy obwód RC, to napięcie na kondensatorze jest przesunięte o
| | π | |
− |
| w stosunku do natężenia |
| | 2 | |
13 maj 22:45
kyrtap: a to jest idealny ?
13 maj 22:46