matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz obwod
kolorowa - poprawa:
Boki trójkąta równoramiennego ABC mają długość |AB|=|BC|= 15 cm |BC|=18 cm. Punkty D i E są odpowiednio środkami ramion AC i BC tego trójkąta. Wyznacx obwod trójkąta AED.
7 maj 16:31
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/292682.html
7 maj 17:28