matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy Pomocy
Pamela1110:
https://matematykaszkolna.pl/forum/291618.html
29 kwi 11:46
J:
https://matematykaszkolna.pl/forum/291618.html
29 kwi 11:51
J:
https://matematykaszkolna.pl/forum/291618.html
29 kwi 11:51
Pamela1110:
A ktos może w reszcie pomoże ? Proszę
29 kwi 12:10
J:
5) = lg
4
(8*8) − log
4
4 = 3 − 1 = 2
29 kwi 12:21