Dla jakich wartości parametru m funcja f jest malejąca? <pomocy> :)
Chan: ogromna prośba! Jak zrobić te zadanie

?
Dla jakich wartości parametru m funcja f jest malejąca?
a) f(x)= (m−1)x +10
b) f(x)= (1/2 − 2m)x − 3
c) f(x)= (m+ pod pierwiastkiem trzy)x −51
d) f(x)= −mx+ 3x+ 1
2 gru 22:14
2 gru 22:20
Bogdan:
Dobry wieczór Eto, czy u Ciebie wyszukiwarka też nie pokazuje wpisów z ostatnich dni?
2 gru 22:25
Eta:
Dobry wieczór
Bogdanie
Tak , też tak mam

.... nie wiem dlaczego?
2 gru 22:29
Bogdan:
No zwracamy się do Jakuba.
Jakubie?
2 gru 22:32
AROB: Witam
ABBĘ, dobry wieczór.
2 gru 22:40
AROB: Poradziłeś sobie
Chan z tymi parametrami ?
2 gru 22:42
Jakub: Witam!
Potwierdzam, że wyszukiwarka przestała działać, jeśli chodzi o ostatnie dni. Poszukam błędu.
Ostatnio forum przeszło małą zmianę, jeśli chodzi o przechowywanie danych. Powinno teraz
działać szybciej. Jednak z tego powodu pewnie wyszukiwarka częściowo padła.
2 gru 22:42
Bogdan:
Dzięki Jakubie za informacje. Często korzystam z wyszukiwarki i jest dla mnie przydatnym
narzędziem. Tą drogą sprawdzam kontynuacje wątków po moich wpisach.
Pozdrawiam.
2 gru 23:00
Bogdan:
Witaj
AROB
2 gru 23:01