matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
ziom:
Korzystając z indukcji matematycznej mam udowodnić: 30|n
5
− n W(1) = 1 − 1 = 0 i jak zapisać ? ∃t
0
= 30 1 − 1 = 30t
0
?
15 kwi 22:43
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/287469.html
https://matematykaszkolna.pl/forum/287319.html
15 kwi 22:55