podaj wzór prostej prostopadłej do prostej
Magda: Witam.
Zadanie 1. podaj wzór prostej prostopadłej do prostej 4x−2y+16=0 i przechodzącej przez punkt
A=(6,−4).
Zadanie 2.podaj wzór prostej prostopadłej do prostej y=−x+2 i przechodzącej przez punkt
A=(−2,5)
Dziękuję za pomoc.
13 kwi 17:05
13 kwi 17:08
Magda: Dziękuję
13 kwi 17:17
daras: a rozumiesz w ogóle skąd to sie wzięło

czy moze wystarczy jak wstawisz gotową odpowiedź w .............w zeszycie ćwiczeń
13 kwi 17:21
13 kwi 17:23
Magda: Zeszytu ćwiczeń niestety nie mam

chodziło mi typowo o sprawdzenie
13 kwi 17:30