matematykaszkolna.pl
zadanie - rachunek różniczkowy Blue: Sprawdź, korzystając z definicji pochodnej funkcji w punkcie, czy istnieje pochodna funkcji f w punkcie x0=0. a) f(x) = |2x| b) f(x) = x|x| Wiem, że powinnam już wiedzieć, jak liczyć takie zadanka, ale nie jestem tego pewna Czy tak to się liczy http://i61.tinypic.com/308gnqp.jpg emotka
10 kwi 21:32
Blue: jest tu ktoś?
10 kwi 22:33
Mila: Tak.
10 kwi 23:05
Mila: Rozwiązywałaś próbne z Info?
10 kwi 23:06
Blue: Uff, kamień z serca, już myślałam, że nadal tego nie ogarniam emotka Dziękuję Milu emotka Ale o których próbnych mówisz konkretnie?
10 kwi 23:34
10 kwi 23:35
Blue: Oczywiście emotka Co tydzień rozwiązuję emotka Ale teraz była przerwa, bo święta, jutro znów wrzucą emotka
10 kwi 23:37
Mila: Mam prośbę podaj Bennemu odpowiedzi do dwóch zadań.
10 kwi 23:40
10 kwi 23:42
Blue: A które to są numery zadań i z której matury?
10 kwi 23:46
Mila: Oj, nie wiem. Może zainteresowany tu spojrzy.
10 kwi 23:50
Blue: I odpowiedzi tzn pełne rozwiązania czy tylko odpowiedzi Znalazłam to jedno, a drugie na pewno jest z zadań info
10 kwi 23:53
Mila: Już tam Qulka dała wynik ad. stycznej. Jeśli drugiego nie pamiętasz, to pewnie nie. Dziękuję aniołku.
10 kwi 23:58
Blue: Ale ja mam inny wynik o.O i mam zaznaczone na swoim arkuszu, że mam dobrze, a sprawdzałam to wtedy jak rozwiązywałam na zad.info więc musi być dobrze...emotka
10 kwi 23:59
Mila: To podaj swoje odpowiedzi. Jutro sobie przeliczę, a Benny też sobie policzy, przecież nie ma pospiechu.
11 kwi 00:05
Qulka: robiłam to przed świętami i chyba faktycznie nie pamiętam, albo coś źle wpisałam bo na obrazku totalnie nie pasujeemotka
11 kwi 00:06
Blue: Wstawiłam linka do zdjęcia w tamtym wątku jakby co, a ja idę spać, bo padam na twarz, dobranoc emotka Jest pośpiech, bo matura emotka
11 kwi 00:07
Qulka: pierwszy uczeń mi narysował źle kółeczko i dlatego nie pasowało, a u drugiego już tak dokładnie nie sprawdzałam bo się ucieszyłam że wiem gdzie miał tamten błąd i wysłałam SMS dlatego mam wyniki, ale coś chyba nie tak wpisałam
11 kwi 00:09