matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastek
Archy:
wskaż zbiór wszystkich możliwych wartości wyrażnia
√
−
√
−x−4
9 kwi 19:16
Mila:
−x−4=0 −x=4 x=−4 Oblicz wartość.
9 kwi 21:16
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/287561.html
9 kwi 23:05