matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1wykres
hary25:
1 Naszkicuj wykres funkcji zad 1 b i c zad2 b
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t34.0-12/11130056_927916667272439_796632286_n.jpg?oh=8436046d7dea1d2d6f9644690cba79d7&oe=5526EEBA&__gda__=1428600939_bcfbf86a527939d48761bb79c092621c
7 kwi 21:41
Metis:
288017
7 kwi 21:54
Qulka:
Zadanie 1. b)
8 kwi 09:36
Qulka:
Zadanie 1. c)
8 kwi 09:37
Qulka:
Zadanie 2 a) C b) A c) B
8 kwi 09:41