matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
hary25:
Naszkicuj wykres funkcji zad 2 a i b
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t34.0-12/11125239_927917077272398_2003282523_n.jpg?oh=d1c195f7265d7364ff10fcf3043b9aa5&oe=552706D0&__gda__=1428546976_7d26b4d1f89ada520f0afbb8fe7581ff
7 kwi 21:43
Metis:
Naprawdę nie chce Ci przepisać?
7 kwi 21:44
Metis:
To tylko 2 wzory funkcji
7 kwi 21:45
hary25:
ale co ? bo tam cos rysować trzeba
7 kwi 21:47
Qulka:
zadanie 2a)
8 kwi 09:22
Qulka:
Zadanie 2 b)
8 kwi 09:24