matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potrzebuje na prace kontrolną
Daniellss:
Przekrojem osiowym stożka jest trójkąt równoboczny o boku 20cm. Oblicz pole powierzchni całkowitej oraz objętość stożka.
6 kwi 17:45
Qulka:
r=10 H=10
√
3
l=20 podstaw do wzorów
https://matematykaszkolna.pl/strona/1003.html
6 kwi 17:48
daras:
https://matematykaszkolna.pl/forum/287751.html
6 kwi 17:53