matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
w okrąg wpisano trapez
marlena:
W okrąg o promieniu R=
√
10
wpisano trapez ABCD, w którym AB || DC. Wiedząc, że |BD|=6 oraz |AD|=4
√
2
, oblicz pole tego trapezu.
5 kwi 19:29
5-latek:
Było nawet dzisiaj w nocy . poszukaj sobie
5 kwi 19:49
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/287606.html
5 kwi 21:44