wykaż
Archy: wykaż, że 3√log32=2√log23
4 kwi 23:25
Eta:
3√log32=2√log23 | √log23
31=3
4 kwi 23:37
Archy: jesteś niesamowita
4 kwi 23:44
Ajtek:
Eta,
kolor mi nie pasuje

. Witaj
4 kwi 23:48
Eta:
Witaj
Ajtek 
A teraz?..... może być?
4 kwi 23:50
Ajtek:
Rewela
Eta, prawie jak oryginał

. Zdrowia życzę przy okazji Wielkiejnocy

.
4 kwi 23:51
Eta:
4 kwi 23:52
Ajtek:
Zerkniesz tutaj
287595?
4 kwi 23:53
Eta:
Nie obżeraj się za bardzo!
Zdrowych Świąt i mokrego Dyngusa
4 kwi 23:53
Ajtek:
Eta wędzone mojej roboty i weź tu nie jedz

. Dyngus może być mokry, mam coś pokroju
"
π" od znajomego

.
4 kwi 23:55
:{: a ja nie rozumiem tego przykładu moze ktos to rozpisac ?
5 kwi 00:30
Archy: jak pomnożysz tak jak Eta to się ładnie poskraca
5 kwi 17:39