sad
Hamak: ∪√83√16
Ma się równać z dwójką pod pierwiastkiem. Serdecznie dziękuje za pomoc
31 mar 21:28
Hamak: między dwoma cyframi ma być znak dzielenia, nie udał mi się :<
31 mar 21:31
52: √8:3√16=2√2:23√2=√2:3√2
31 mar 21:33
31 mar 21:34
Hamak: a wynik prawdidłowy to 6√2
31 mar 21:35
Hamak: Dokładnie dero2005
31 mar 21:37
52: to jest dobrze xD
21/2:21/3=21/2−1/3=21/6
31 mar 21:38
Hamak: Mógłbyś to zapisać jaśniej ? Nie ogarniam z tym "/"
31 mar 22:09
31 mar 22:11
dero2005:
| √8 | | 2√2 | |
| = |
| = 212−13 = 216 = 6√2 |
| 3√16 | | 23√2 | |
31 mar 22:21
52: / oznacza dzielenie; inaczej ułamek np
31 mar 22:33