szybko na dzisiaj potrzebne pomocy
andzia : oblicz pod pierwiastkiem 81*25
pierwiastekdo potęgi trzeciej a pod nim 8*27*64
pod pierwiastkiem 7/16 : pod pierwiastkiem28/49
pod pierwiastkiem 1,8 * pod pierwiastkiem 0,02 * pod pierwiastkiem 1000
31 mar 18:39
paweł: jeśli chodzi o drugi przykład to będzie 24
31 mar 18:42
paweł: jeśli chodzi o drugi przykład to będzie 24
31 mar 18:42
paweł: jeśli chodzi o drugi przykład to będzie 24
31 mar 18:42
31 mar 18:45
52: √1,8*√0,02*√1000=√1,8*0,02*1000=√36=6
31 mar 19:05